Skatepark Rozelor va deveni unul dintre cele mai moderne parcuri de profil din țară

by admin

Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și extindere a Skateparkului Rozelor, ca urmare a licitației publice desfășurate.

Conform primarului Emil Boc, proiectul prevede extinderea zonei de agrement de la 1.050 de mp la 20.157 mp și reabilitarea ariei existente a parcului. În urma lucrărilor, parcul va beneficia de facilități moderne – zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate.

Spațiul va fi capabil să găzduiască evenimente sportive de înaltă calitate și de ce nu, să fie introdus în circuitul internațional al competițiilor de specialitate.

Licitația publică pentru proiectare și execuție a fost atribuită conform procedurii firmei Sport Play Systems. Durata de realizare a investiției conform contractului este de 15 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor. Valoarea totală a investiției-proiectare și execuție – este de 3.158.355,20 lei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ghita 10/06/2020 - 14:53

Foarte frumos, dar va fi la fel de plin de rahati de caine ca restul zonei. La ultima reabilitare au “disparut” indicatoarele care interziceau accesul cainilor in parc. De pista de biciclete ce sa mai spun; pe langa “seniorii”care nu se pot plimba decat pe pista pe care pot tine linia dreapta, trebuie sa ai grija si de haitele de caini.

Raspunde

Comenteaza