Sezon nou pe LOOK MEDICA. Ce emisiuni puteți vedea săptămâna aceasta

by Cristina Mihaila

Proiectul LOOK MEDICA, parte a celui mai mare trust de presă clujean, Clever Media Network, revine cu emisiuni noi pentru 2020. Astfel, sâmbăta aceasta, la ”Agenda Look”, specialiștii dau sfaturi avizate viitoarelor mămici care nu știu la ce să se aștepte după naștere, dar și o serie de recomandări pentru dobândirea unor obiceiuri sănătoase încă din copilărie. Emsiunea poate fi urmărită pe Profit TV de la ora 9.00, de la 10.30 pe Look Plus, iar seara, de ora 20.00, realizatoarea Luciana Indre vă dă întâlnire pe Agro TV.

Tot sâmbătă, de la 18.30, pe Profit TV, se vorbește despre excelența în dermatologie cu medicul Mihaela Leventer, unul dintre puținii medici români specializați pe dermatologie chirurgicală. Despre provocările profesiei sale aflați din emisiunea ”Profil de Medic”.

Nu ratați nici noul sezon din Abecedar Medical, difuzat duminică, de la ora 9.00, pe Profit TV. În prima ediție din acest an aflați totul despre infertilitate, o problemă cu care se confruntă 1 din 6 cupluri, dar care poate fi rezolvată cu ajutor specializat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza