Senatorul Laszlo Attila: Îmi fac foarte mari speranțe că vom avea festivaluri în a doua parte a lunii iulie

by Oana Spiru

Senatorul Laszlo Attila, secretarul Comisiei de Sănătate din Senat, a vorbit în cadrul emisiunii de pe Servus, Cluj! despre propunerile pentru relaxarea restricțiilor. Totodată, acesta a declarat că sunt șanse mari ca festivalurile să aibă loc începând cu a doua parte a lunii iulie.

„Ne îndreptăm cu pași repezi să frecventăm din nou teatrele, să avem evenimente fără restricții deosebite, să îi favorizăm pe cei care au fost vaccinați sau au dovada unui test negativ. Eu mă aștept ca vara aceasta să răsuflăm puțin”, declară Senatorul Laszlo Attila.

În zona de evenimente a fost o implicare deosebită la Cluj.

„Aș vrea să îi felcit pe toți ce implicați la Cluj pentru că a fost un dialog foarte constructiv. Chiar dacă au fost părți mai greu de explicat, trebuie să vă spun că partenerii noștri de dialog au venit cu propuneri extrem de pragmatice, uneori chiar dure și au înțeles și poziția noastră că nu putem face discriminări. Eu îmi fac foarte mari speranțe că vom avea Untold, Electric, Jazz in the Park, TIFF, etc. Mă aștept ca ele să înceapă undeva în a doua parte a lunii iulie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza