Se respectă măsurile impuse pentru livrarea mâncării?

by admin

În timp ce unele restaurante și-au suspendat activitatea, altele adună sute de angajați ai companiilor de Food delivery în fața restaurantului. Fără a păstra distanța indicată, fără a purta mască, ori și dacă poartă masca este ținută sub barbă, fără mânuși.

Chef Paul Siserman atrage atenția asupra felului în care se livrează mâncarea în această perioadă.

„Chiar dacă voi fi blamat, scuipat sau acuzat de mulți, ca sunt un paranoic sau vreau sa stric business-ul cuiva ori ca, as vrea sa fac pe deșteptul nu mi se pare normal, ca firmele de delivery sau restaurantele care fac delivery să funcționeze!
Azi în oraș am văzut foarte mulți angajați ai companiilor de de Food delivery (sute) .Nici unul nu avea masca sau dacă o aveau era lăsată sub barbă, nici unul nu avea mănuși sterile (mulți pe biciclete aveau cel mai mult manusi tipice pt acestea). Cei care erau în mașini aveau măștile lăsate sub barbă, fără manusi iar unii fumau tacticos cu geamul lăsat jos”, scrie Paul Siserman pe pagina de facebook.

Chef Paul Siserman mai atrage atenția asupra faptului că există posibilitatea ca un operator de food ori un curier să fie infectat, dar asimptomatic și în acest fel ne putem pune sănătatea în pericol.

„Oameni dragi poate greșesc dar dacă un angajat al unui operator de Food este infectat și asimptomatic, dacă unul dintre curieri este bolnav și asimptomatic, câți dintre dumneavoastră pot deveni purtători sau afectați de acest virus??? Cât pot sa protejeze ambalajele atinse de către ei mâncarea? Câți dintre dumneavoastră manipulați banii primiți sau dați ca plata sau ca rest (în cazul plății cash)?

Câți dintre dumneavoastră când primesc pachetul îl sterilizează? (operațiune aproape imposibilă fără o lampa UV, iar substanțele biocide 90%, sunt lichide și denaturează atât ambalajele (obligatoriu biodegradabile) cât și produsul”, mai spune chef Paul Siserman.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza