Se redeschid saloanele de înfrumusețare și cabinetele stomatologice, însă unii fac programări, alții nu. Pe cât de așteptate erau veștile, pe atât de greu se mișcă lucrurile

by admin

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență nu va mai fi prelungită după 15 mai, iar cabinetele stomatologice, saloanele de înfrumusețare și muzeele vor fi primele care își vor redeschide porțile. O dată cu anunțul șefului statului, doamnele și domnișoarle au început deja să își facă programări pentru a prinde un loc la salon cât mai repede posibil. De exemplu, la salonul Kaila din Cluj, telefoanele au început să sune încă din primele clipe.

„În secunda 2 când s-a anunțat că se vor redeschide saloanele, s-au făcut și primele programări. Acestea au fost făcute în funcție de cerințele care ne-au fost cerute. S-au grăbit să-și facă programare clientele care nu s-au vopsit în tot acest timp. Ele și-au dorit să prindă loc chiar în primele zile, cât mai repede posibil. Nu știu să vă spun exact până când se întind programările, dar cert este că vom face față cu munca. Într-adevăr, nu va mai fi salonul la capacitate maximă, dar o să încercăm să ne descurcăm așa cum putem. Pe câteva dintre clientele care s-au vopsit acasă, le-am sfătuit cum să procedeze. Cu tehnologia aferentă, ne-am putut vedea și cu video pentru a le explica cât mai bine. Nu cred că va trebui să aloc mai mult timp ca de obicei pentru fiecare clientă în parte. Părul lor a crescut, dar este ceva normal.

În funcție de cerințele lor noi trebuie să ne organizăm cu timpul pentru a nu aglomera salonul. Vor exista restricții impuse, astfel încât să păstrăm distanța scaunelor dintre cliente, pentru ca totul să fie foarte bine organizat. Așteptăm noile ordine pentru a vedea cum vom proceda”, a declarat pentru Servus Cluj, administratorul Salonului Kaila, hairstylistul Claudiu Gheorghe Ferko.

Nu la fel stau însă lucrurile pentru cabinetele stomatologice și cele estetice. În cazul acestora, clienții trebuie să mai aștepte până pe 15 mai pentru a-și putea face programări. De vină e faptul că oamenii nu știu încă ce măsuri de protecție vor fi obligați să ia, de aceea refuză să își programeze clienți.

Astăzi, de exemplu, a avut loc o ședință în care s-a discutat despre echipamentelor de protecție și modul de funcționare în cabinetele stomatologice, dar o decizie finală urmează a fi luată printr-o directivă a Colegiului Medicilor Stomatologi. Situația este similară și în cadrul cabinetelor estetice. Pentru a afla câte programări s-au făcut după ce s-a anunțat redeschiderea lor, am contactat un medic chirurg estetician de la un cabinet din Cluj. Acesta ne-a transmis faptul că programările se vor face doar din data de 15 mai.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza