Se anunță weekenduri pline de concursuri pentru iubitorii zăpezii!

by Bianca Baraboi

Se dă startul la distracție pe pârtii în weekendurile ce urmează. La Buscat și Mărișel clujenii pasionați de ski sau snowboard, sunt asteptați la competiții.

Sâmbătă, 24 februarie, formează-ți echipa și pregătește-te să dai tot ce ai mai bun la stafetă ieșită din comun. Scopul? Să duci un ou în siguranță până la baza pârtiei! Prima echipă care reușește să-și transporte oul cu succes va fi declarată câștigătoare.

La Buscat în weekendul 2-3 martie are loc Cupa Dan Căpitan, unde pot participa atât profesioniștii cât și amatorii.

Tinerii sportivi, cu vârsta sub 12 ani, sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin care va avea loc în perioada 2-3 martie 2024, la Buscat. Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie (dificultate medie), unde vor fi montate între 17 și 20 de porți. Câștigătorii fiecărei zile vor fi premiați. Înscrierile se pot face până pe 29 februarie 2024, ora 20:00. Pot participa la întreceri și sportivii amatori, alături de cei legitimați la cluburile de performanță, în funcție de categoriile de vârstă acceptate în concurs, respectiv U8 (născuți în 2017 sau mai târziu), U10 (2015 – 2016), U12 (2013 – 2014), atât fete cât și băieți. În plus, organizatorii anunță că acceptă și o grupă specială HC – pentru cei născuți în 2012.

Și în weekendul 8-9 martie se anunță un mare concurs, Cupa Transilvaniei, unde se pot înscrie 150 de participanți.

Înscrierile se pot face exclusiv online pe site-ul www.cupa-transilvania.ro, în limita a 150 concurenți. Nu uitați că pentru înscriere este obligatorie 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 pe site.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza