Scandal pe Aeroportul Cluj. Un avion către Madrid a fost întors din zbor după 5 minute

by Oana Spiru

Un nou scandal pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj duminică seara. Un avion care a decolat spre Madrid cu trei ore întârziere a fost întors din drum după cinci minute.

Avionul era programat să decoleze la ora 16:40, dar a avut o întârziere de trei ore şi a plecat la 19:40, iar la 20:16 a aterizat din nou pe Aeroportul din Cluj. De vină a fost zăpada din capitala Spaniei.

Conform mediafax.ro, pasagerii s-au revoltat pentru că au fost lăsaţi să aştepte ore în şir deşi se cunoşteau probleme climatice din Madrid.

Potrivit reprezentanților Wizz Air, pasagerii care au venit din alte părţi ale ţării au fost preluaţi şi duşi la un hotel, iar zborul este reprogramat luni, au spus reprezentanţii aeroportului.

 „Zborul Wizz Air W6 3401 de la Cluj-Napoca la Madrid din 10 ianuarie 2021 a fost reprogramat pe 11 ianuarie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de pe aeroportul din Madrid. Wizz Air este în contact permanent cu autoritățile aeroportuare și aeronautice pentru a avea cele mai recente informații despre condițiile de zbor și pentru a asigura o călătorie în siguranță.

Pentru zborul Cluj-Napoca – Madrid, aeroportul de destinație a anunțat inițial că se va redeschide, dar la scurt timp după decolare a revenit și a anunțat că va fi închis. Pasagerii afectați au fost informați cu privire la opțiunile lor și li s-a oferit un alt zbor Wizz Air alternativ, rambursarea completă sau 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii care au solicitat au primit, de asemenea, cazare în conformitate cu reglementările UE și politica Wizz Air. Deși condițiile meteorologice sunt în afara controlului nostru, Wizz Air își cere scuze tuturor clienților afectați pentru eventualele neplăceri cauzate. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air.” transmit reprezentanții Wizz Air.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Paul 12/01/2021 - 10:11

Vor ramane capsunii neculesi

Raspunde

Comenteaza