Scandal în USR Cluj. Emanuel Ungureanu se transferă la altă filială, Goțiu acuză presiuni din partea PLUS

by Cristina Mihaila

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților la Parlament se lasă cu scandal în filiala Cluj a USRPLUS. După ce a fost scos de pe locurile eligibile, actualul deputat Emanuel Ungureanu a anunțat că se va transfera la o altă filială județeană a USR.

”O să mă transfer la o altă filială USR, rămân la dispoziția unei conduceri a partidului care sper să se trezească fiind nevoie de un departament de resurse umane. E nevoie de reformarea conducerii USR și a PLUS”, a declarat Ungureanu, care a ieșit doar pe locul 5 în urma alegerilor interne pentru desemnarea candidaților la parlamentare.

La rândul lui, senatorul USR Mihai Goțiu acuză nereguli și presiuni de la centru din partea liderilor PLUS, care ar fi influențat rezltatul votului intern.

 ”La Cluj, alegerile din Filiala USR PLUS Cluj au fost grav influențate de intervențiile membrilor din Biroul Național  (BN) al PLUS, care i-au băgat <<în ședință>> pe delegații PLUS, amenințându-i cu sancțiuni în cazul în care vor vota candidați de la USR. Pentru că nu mi-a venit să cred așa ceva, l-am sunat pe Victor Giosan, membru BN PLUS, responsabil pe Transilvania, să-l întreb cum și-a permis să facă așa ceva. Nu doar că nu a negat intervenția, ci mi-a spus, cinic: <<Asta e realpolitik>>”, a spus Goțiu.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Tz D 13/10/2020 - 15:54

Ducă-se învârtindu-se! Eu le-am atras atenția încă de la europarlamentare USR-istilor, ca la Cluj cu personaje gen Ungureanu n-au nicio șansa. Pai sa vedem ce realizări are cel mult laudat? După ce a scormonit prin toate lazile de gunoi și buzile spitalelor, a pornit ca și haiducii in miez de noapte sa facă controale, i-a hoherit pe medicii șefi de secție sau directori, altceva? Ei, eu zic ca nu-i destul…

Raspunde

Comenteaza