Sabin Sărmaș candidează pentru un mandat în Camera Deputaților

by Oana Spiru

Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României, candidează pentru prima dată la Parlament, pentru un mandat în Camera Deputaților.

Conform candidatului Sabin Sărmaș, Partidul Naţional Liberal are toate resursele necesare, precum și voința politică pentru ca digitalizarea să continue, astfel încât acest proiect să-și atingă obiectivele și să devină realitate în România zilelor noastre.

„Transformarea digitală a României rămâne proiectul amplu și de neratat pentru România, cu care mă voi identifica mereu, pentru care voi milita indiferent pe ce poziție publică mă voi afla de acum înainte.
Este proiectul căruia i-am dat un suflu nou, împreună cu toți cei care mi-au fost alături, este proiectul căruia i-am deschis drumul, conștient fiind că acesta va implica în continuare multe alte etape de dezvoltare, optimizare, responsabilități și multă muncă.

Eu, dacă va fi să câștig mandatul de deputat, în mod cert nu-mi voi abandona misiunea, tocmai pentru că acum conștientizez mai profund că din postura de inițiator de proiecte de legi, totul poate fi schimbat mai rapid, mai temeinic, mai eficient”, spune Sabin Sărmaș.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza