România, campioană pentru al treilea an consecutiv la Campionatul European de Culturism și Fitness din Spania. Clujul se pregătește pentru Campionatul Național

by Bianca Baraboi

Imnul României a răsunat de 53 de ori la Campionatul European de Culturism și Fitness desfășurat, timp de patru zile, la Santa Susana, în Spania. 

Cu un total de 105 medalii: 53 de aur, 28 de argint și 35 de bronz, delegația tricoloră a devenit campioană europeană pentru al treilea an consecutiv.

Dedicăm această victorie familiilor noastre care, prin efortul și sacrificiul lor personal, au fost alături de noi, precum și tuturor românilor care iubesc si prețuiesc sportul. Pentru România!“, a scris Gabriel Tonceanu (vicepreședintele Agenției Naționale pentru Sport) care a însoțit delegația tricoloră la Santa Susana.

În zilele 15-19 mai, urmează Campionatul Național de Culturism și Fitness, găzduit la noi în oraș, pe Cluj Arena. Înscrierile au avut loc până în 10 mai. Sunt așteptați la Cluj toți profesioniștii din lumea Fitness-ului și Culturismului, care vor oferi prezentări pe cinste.

Federația Română de Culturism și Fitness oferă posibilitatea tuturor sportivilor participanți la campionat de a se antrena gratuit în perioada competiției, în sala 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮 𝗙𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀, accesul făcându-se pe baza brățării de sportiv.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza