Revelion ca-n povești. Cum s-au petrecut clujenii timp de două nopți

by Oana Spiru

Și în acest an, de Revelion, la Cluj-Napoca au avut loc petreceri pe cinste. Sute de oameni s-au distrat alături de Andra și Măruță la unul dintre cele mai spectaculoase resorturi din Cluj. Aici, anul 2024 a început în forță, cu distracție maximă și nu cu una, ci cu două petreceri. Dacă seara de revelion a fost despre eleganță și surprize la superlativ, seara de 1 ianuarie s-a lăsat cu o petrecere în pijamale.

„Practic, la noi Revelionul a ținut ca în povesti, cu doua zile și doua nopti de petrecere! La Great Gatsby Party, chiar de Revelion, 1.200 de persoane ne-au fost alături și au trăit momente de neuitat împreuna cu Andra și Maruta și invitații lor”, a declarat Ioana Mârza, manager resort.


Noaptea de revelion a fost cu momente speciale de acrobatie, dansuri și mulți DJ-i care au menținut atmosfera până în zori. Și ca de obicei, de aici s-a putut observa cel mai spectaculos foc de artificii.

„10 minute am luminat cerul Clujului la miezul noptii. Apoi, pe 1 ianuarie, am reluat distractia, de data aceasta în pijamale, la ceea ce a devenit tradițional cea mai tare petrecere a Noului An, The Craziest Pyjamas Retro Remix Party , ediția cu numărul trei”, a declarat Ioana Mârza, manager resort.

Peste 1.000 de persoane au participat și la petrecerea în pijamale.

„Totul a fost excepțional, oamenii rupți din rai. Petrecerile din fiecare zi și mai ales Partyul în pijamale din 1 ianuarie sunt greu de egalat, sunt pe primul loc in sufletul nostru”, a declarat un turist.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza