Rectorul UBB, psihologul Daniel David: „Cu siguranță nu avem în plan să facem o diferență între cei care se vaccinează și cei care nu se vaccinează”

by Oana Spiru

Rectorul Universității „Babeș-Bolyai”, psihologul Daniel David, susține că la UBB nu se pune problema de o diferență între studenții vaccinați și cei fără vaccin administrat.

„Așa cum știu eu Ministerul, nu se va trece peste autonomia universității. Fiecare universitate va implementa unele măsuri în funcție de propria cultură organizațională. La universitatea pe care eu o reprezint cu siguranță nu avem în plan să facem o diferență între cei care se vaccinează și cei care nu se vaccinează. Însă, ne-am asumat explicit o misiune de a modela compartimentul pro vaccinare și încercăm să educăm, să influență în bine, să convingem oamenii pentru vaccinare”, spune rectorul UBB, Daniel David, la Servus, Cluj!

Ministerul vine cu soluții posibile în ceea ce privește reluarea cursurilor fizice în universități. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat în urmă cu o zi că există varianta ca studenții nevaccinați să se prezinte purtând combinezon dacă vor să participe fizic la ore din toamnă, pe când cei vaccinați vor putea să se deplaseze fără astfel de măsuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza