Reclamații peste reclamații pentru tulburarea liniștii publice pe perioada UNTOLD

by Oana Spiru

Clujenii se plâng de gălăgia de la scene și de faptul că accesul celor care au loc de muncă în zona festivalului Untold a fost extrem de dificil. Pe aplicația myCluj peste 90 de cetățeni s-au plâns de tulburarea liniștii publice.

„E a treia noapte în care nu se poate dormi. Zgomotul infernal oferit de Untold este peste puterea noastră de a fi suportat. Cu certitudine, se exagerează! Mutați festivalul în afara orașului! Chiar nu va pasa deloc de cetățenii orașului?”, scrie un cetățean pe aplicația myCluj.

“Este inadmisibila galagia produsă de Untold la ora 4 dimineața! Îmi vibrează geamurile în cartierul Zorilor”, mai spune un clujean.

„Locuiesc în cartierul Zorilor și în fiecare noapte am stat trează sau am fost trezită la ora 4 din cauza zgomotului. Se aude de pe stadion de parcă ar face vecinul de la nivelul inferior petrecere la el acasă. Și asta în condițiile în care mâine, adică luni, pentru mulți dintre clujeni este o zi de muncă și și prima zi de școală. Eu înțeleg dorința de distracție și voie bună, și înțeleg și avantajele pe care acest festival le aduce orașului, dar totuși nu se poate face ceva cu sunetul de pe stadion, care se propagă ca printr-o pâlnie până la cei, care ar dori noaptea să mai și doarmă”, mai scrie un cetățean.

Poliţiştii au aplicat 200 de sancţiuni contravenţionale, abaterile reprezentând încălcări ale normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi ale celor privind circulaţia pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza