Rareș Bogdan: „Suntem nebuni chiar toți în țara asta!? Dacă tot au venit acasă, să îi păstram și să dezvoltăm agricultura românească

by admin

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan reacționează dur la adresa celor care au permis ca românii să plece la muncă în Germania în plină pandemie de coronavirus.

„Izolare sau bătaie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgență!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate așa ceva! De ce mai ținem oamenii în izolare și cerem distanțare socială dacă avem astfel de acțiuni???? Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj!”, scrie pe facebook, Rares Bogdan, despre situația de la Aeroportul din Cluj.

Rareş Bogdan susține că ar trebui să îi păstrăm în țară, având în vedere lipsa forței de muncă din România. Acesta susține că oricine a luat decizia de a-i lăsa să plece, nu este ok.

„Dacă tot au venit acasă, să îi păstram și să dezvoltăm Agricultura românească. Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsa de forța de munca și noi ne trimitem forța de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine ar fi, nu cred că este ok. Trebuie găsite alte soluții. Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost în epicentrul infectiilor cu COVID19. Mai bine chemați marii agricultori români și producători/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 eur care reprezinta chiriile si cheltuielile ca nu sunt oamenii acasă și ne dezvoltăm în sfarsit Agricultura!!!!!! Nu putem să importăm în continuare pătrunjel, ceapă, cartofi, usturoi și drojdie! Părem imbecilii planetei. Și încă ceva, BLOCAȚI acum exportul de cereale și făină! În ultimele 3 săptămani au fost exportate cantități uriașe de făină și cereale prin Portul Constanța!”, mai punctează Europarlamentarul PNL.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

mihaid 10/04/2020 - 12:10

Saracutul de el, altul care nu a fost informat. Ei nu se stia nimic de aceste plecari, dar cine a semnat protocoalele cu Germania si Anglia?
Mai astia care dau ordonantele mintii nu sunt cumva de la PNL – Penali.
Aici e vorba de smecherii care castiga bani grei , iar filiera este de sus de tot, el e prea mic *este doar un papagal pentru imagine”. Ce de manifesti asa nu ai primit si tu un os de ros la afacerea asta……Afacerile le face tatucu tau Iohanis, cum si-a permis sa nu iti de-a de veste.
Da, semnul este ca totul a fost mascarada cu aceasta ciuma, iar la ordinul altora din UE, sa ales praful de ordonantele voastre militiene, pentru ca a primat sulgarnicia si inavutirea. Ai uitat ce spun serviciile secrete din alt tari despre ai nostri politiceni: incompetenti si corupti. Au sarit niste euro, ne bagam picioarele in ele de masuri de carantina………

Raspunde
Piticul 12/04/2020 - 15:22

PNL-ul te-a promovat si ti-a dat un loc de europarlamentar, nu trebuie sa te informeze despre anumite lucruri. Tu daca ai fi fost un baiat destept prima data te informai cine/cum a semmnat acordul cu Germania, dupa care vedeai daca comentezi sau nu, dar oricum nu plateste nimeni salariile din Germania, mai ales in agricultura, deci…

Raspunde

Comenteaza