Rareș Bogdan, acuzat că a organizat o petrecere care încalcă regulile stării de alertă. Reacția Europarlamentarului

by admin

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a făcut petrecere la un restaurant din Cluj de ziua fiicei lui. Conform celor de la Libertatea, Rareș Bogdan a organizat ziua fiicei lui în localul DaVinci, din Cluj, iar în interior erau aproximativ 100 de persoane.

Conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.

Managerul restaurantului Da Vinci, Adela Logean, susține că totul a fost organizat în limita numărului permis.

”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc.”, a spus Adela Logean.

Rareș Bogdan, reacționează în scandalul legat de petrecerea organizată de ziua fiicei lui, susținând că este o aberație numărul de 100 de persoane. Mai mult, acesta afirmă că doar persoanele vârstnice au stau în interior.

Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot. Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza