PSD Cluj și-a lansat candidații pentru Parlament!

by admin

PSD Cluj și-a lansat astăzi echipa de candidați la alegerile parlamentare. Printre numele cele mai importante se regăsesc președintele Consiliului Național, Vasile Dâncu, fostul ministru al Sănătății Patriciu Achimaș-Cadariu sau fostul consilier local Claudia Anastase.

Vasile Dîncu a precizat că partidul își recunoaște greșelile din trecut fapt pentru care vine cu o echipă nouă. „Noi recunoaștem greșelile făcute de-a lungul timpului, dar azi venim cu un nou PSD iar cei care au făcut greșeli nu mai fac parte din partid”, a subliniat Dâncu. Totodată fostul vicepremier a precizat că e nevoie de PSD în Transilvania pentru a păstra un echilibru.

Prezent la lansare, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a apreciat nevoia colaborării dintre cele două județe prin realizarea unei autostrăzi. „Avem nevoia de o autostradă Cluj – Bistrița, mai mult noi decât dumneavoastră. Nu cred în ajutorul celor din Guvern, se poate face printr-o asociere între Consiliul Județean Cluj și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud într-un ADI”, a declarat Radu Moldovan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza