Protest al angajaților Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Motivul: ministrul Sănătății vrea să-l DESFIINȚEZE

by admin

Un protest al angajaților Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca va avea loc luni, 28 iunie, ora 12:00, împotriva Ioanei Mihăilă. Acest demers vine de pe urma manifestării ministrului Sănătății de a desființa instituția, singura de acest gen capabilă să asigure transplantul renal în Regiunea Nord-Vest a României. Protestul va avea loc în curtea instituției, pe Str. Clinicilor, nr. 4-6.

“Totodată, va avea loc o conferință de presă în care vor fi discutate problemele grave cu care se confruntă institutul, soluțiile propuse, dar mai ales totalul dezinteres al Ministrului Sănătății de a asigura continuitatea activității Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca și a riscului de desființare a singurei instituții medicale capabilă să asigure transplantul renal în Regiunea de Nord-Vest a României”, se arată într-un comunicat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza