Profesor de la UBB: Mulțumesc Guvernului că m-a vaccinat cu o doză despre care se știa că e cu probleme!

by admin

Profesorul Doru Pop de la Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș Bolyai a lansat un mesaj critic la adresa Guvernului și a Ministerului Sănătății după ce a aflat că atât el cât și alți profesori au fost vaccinați cu o doză cu probleme.  

„Vreau să mulțumesc pe această cale Guvernului și Ministerului Sănătății că m-au vaccinat și pe mine și pe mulți alți profesori din Cluj cu o doză de AstraZeneca despre care se știa că este cu probleme, celebrul lot ABV 2856!”, este mesajul profesorului de la UBB postat pe facebook. Totodată, Doru Pop spune că această situație arată lipsa de respect pe care Guvernul o manifestă față de cadrele didactice din România.

„Mi se pare încă o dovadă de lipsă de respect față de cadrele didactice. Noi am fost anunțați că vom fi prioritari că suntem mai expuși la boală prin interacțiunea cu studenții. În momentul în care am intrat pe liste ni s-a spus că vom fi vaccinați cu AstraZeneca dar nu cu un lot cu probleme. Am fost induși în eroare. E o dovadă a nepăsării pe care acest Guvern o manifestă față de profesori”, a declarat Doru Pop pentru servuscluj.ro.

Profesorul clujean spune că a avut reacții puternice după administrarea vaccinului. Pe de altă parte, el cere lămuriri cu privire la faptul dacă situația acestui lot de vaccin cu probleme era cunoscut de către autoritățile din România.

„Trebuie sa aflăm dacă cei care au decis distribuirea acestui lot știau că e unul periculos. Alte țări au oprit vaccinarea cu acest lot înainte să fie distribuit. Mi se pare foarte grav dacă reprezentanții Ministerului știau acest lucru cum mi se pare foarte grav și dacă nu știau”, a mai spus Doru Pop pentru servuscluj.ro.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

B 12/03/2021 - 10:39

nu ma mira nimic din idiotenile si atrocitatile comise de acest regim dictatorial!

Raspunde
Nora 12/03/2021 - 12:49

Incompetenta ucide! Iresponsabili și analfabeți funcționali aceștia sunt cei care ne conduc… Ne merităm soarta!

Raspunde
clujean 13/03/2021 - 18:47

Asa-i Nora draga, pesedistii dinainte erau, ce sa zic, analfabeti de-a dreptul nefunctionali ! Isi da cu parerea un “profesor de teatru”. Si voi puneti botu’. De ce nu comentati si ce spun medicii si infectionistii ???

Raspunde

Comenteaza