Primarul Emil Boc, rugăminte pentru clujeni: „Haideți să respectăm în continuare câteva reguli fundamentale care ne protejează pe toți”

by admin

În ultimele zile am avut o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și la Cluj. Edilul îi îndeamnă pe clujeni să respecte în continuare regulile, prima și cea mai importantă fiind purtarea măștii în locurile comune sau în spații închise.

„Nu neapărat numărul este îngrijorător, contează direcția în care mergem și care pe mine puțin mă îngrijorează. Dar în același timp am încredere în responsabilitatea clujenilor. Faptul că așa cum până acum s-au comporta foarte bine și împreună am reușit să ținem orașul și control așa o vor face și de aici înainte. Haideți să respectăm în continuare câteva reguli fundamentale, elementare, care ne protejează pe toți. Prima și cea mai importantă, să purtăm masca în locurile comune sau în spații închise. Să le folosim de asemenea când suntem în grupuri mai mari chiar dacă suntem și pe stradă”, a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza