Primăria Cluj-Napoca susține că nu are atribuții pentru a interveni in surparea din zona Edgar Quinet. Strada este privată

by Cezar Leizeriuc

“Nu strada Edgar Quinet a luat-o la vale, este vorba despre o alee care este perpendiculară pe această stradă. Ea este în domeniul privat, adică nu este în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Lângă această alee se construiește un imobil. În urma săpăturilor făcute la acest imobil, într-adevăr s-a fisurat, s-a rupt o bucată din aleea de acces la blocul din zonă. Noi am sesizat încă din primul moment și am intervenit acolo cu Poliția Locală. Primăria municipiului Cluj-Napoca nu are atribuții de a interveni, decât de a securiza zona. Am trimis toate informațiile Inspectoratului de Stat în Construcții care are reabilități în acest sens de a lua măsurile necesare, de la măsura lucrărilor la toate celelalte elemente care merg în sus și în jos după această decizie”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea in emisiunea Servus, Cluj.

“In acest moment situația este sub control. Strada Edgar Quinet, care e pe domeniul public, nu este afectată de niciun fel de alunecare de teren. Modernizarea acestei străzi este prinsă în proiectul Centurii Metropolitane. În acest moment discutăm de o ampriză de 10 metri, ea va avea 12 metri și va avea acces la noua centură. Acolo locuiesc aproximativ 3.500-4.000 de oameni”, a explicat viceprimarul.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

project area 22/04/2021 - 00:23

Nu Edgar s-a dus la vale, ci aleea s-a rupt din domeniul Quinet unde Primăria a pasat Inspectoaratului de Stat cu reabilități de la măsura lucrărilor la toate celelalte care merg în sus și-‘n jos, cu reflectorul pe munca comisiei de recepție la terminarea lucrărilor ce probabil au fost falsificate și acestea ?

Raspunde

Comenteaza