Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, îi răspunde lui Daniel Niculae care susține că Rapidul nu a fost favorizată de arbitri:”La arbitraj am pretenția că mă pricep mai bine”

by Christian Suciu

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj își menține poziția în urma criticilor primite din partea Președintelui Rapidului, Daniel Niculae, după ce a afirmat că echipa Bucureșteană a fost avantajată de deciziile arbitrilor în actualul sezon competițional.

” Nu vreau să comentez prea multe, din partea noastră există un respect pentru clubul Rapid. Luăm în calcul cel puţin cinci echipe, dar are şanse şi Sepsi acum, care se luptă la câştigarea campionatului. Se va înjumătăţi punctajul, deci din acest punct de vedere luăm în calcul orice club care se află pe primele cinci poziţii şi chiar şi pe Sepsi. 

Au o galerie minunată, dacă vorbeam despre Rapid priveam doar cu invidie şi soluţia nu este să nu mai fie sprijiniţi. Eu din momentul în care am fost consilierul ministrului sportului, ulterior şi am făcut parte din Comitetul Interministerial, care se ocupa, printre altele, de construirea stadionului ”Rapid” şi ne-am luptat ca să apară aceste investiţii. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aş proceda la fel, pentru că mişcarea giuleşteană merită aşa ceva.

Că am făcut aluzie la arbitraje, sunt de notorietate greşelile care au fost făcute împotriva echipelor din Cluj, de arbitrii în meciurile Rapidului împotriva CFR-ului, de acasă şi în deplasare de la ”U” Cluj. Dacă s-a simţit jignit nu am nimic cu el, iar la arbitraj, când discutăm despre faze, am pretenţia că mă pricep mai bine” a declarat Președintele Cristi Balaj, pentru emisiunea Fotbal Show pentru Prima Sport.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, îi răspunde lui Daniel Niculae care susține că Rapidul nu a fost favorizată de arbitri:”La arbitraj am pretenția că mă pricep mai bine” – Revista Presei 07/02/2023 - 10:32

[…] post Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, îi răspunde lui Daniel Niculae care susține că Rapidul nu … appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
U Cluj 08/02/2023 - 09:33

Da, dom’ “presedinte”, stim cum va pricepti la arbitraj. Poate ne explicati si noua ce mari arbitri sunt radu petrescu sau sebi coltescu. Javra !!!

Raspunde

Comenteaza