Posibilii candidați PSD la Cluj: Dragoș Damian la Primărie, Alexandru Cordoș sau Valentin Cuibus la Consiliul Județean!

by Cristina Mihaila

Social democrații clujeni vor să recupereze timpul pierdut și să arunce nume sonore în bătălia localelor. Cel mai spectaculos transfer ar fi cel al lui Dragoș Damian, CEO-ul Terapia Cluj. Acesta a recunoscut pentru ServusCluj.ro că ar putea candida la Primăria Cluj-Napoca din partea PSD. “M-aș gândi foarte serios pentru că în adâncul sufletului sunt un om de stânga. Am să cântăresc foarte bine”, a spus Damian pentru ServusCluj.ro. El a recunoscut că prezența lui Vasile Dâncu in conducerea PSD este un argument serios pentru opțiunea viitoare.


“Contează prezența domnului Dâncu. Este unul din oamenii de seamă ai României. Este un strateg, un vizionar, și noi avem nevoie de o strategie pentru următorii 10 ani, ca țară, să știm unde vom fi în 2030. Avem nevoie de un asemenea strateg”, a mai spus Damian pentru ServusCluj.ro.


Posibila sa candidatură a fost confirmată și de actualul președinte PSD Cluj. “Suntem în discuții cu câteva personalități de stânga din Cluj-Napoca, care nu au făcut politică”, a precizat Alexandru Cordoș pentru ServusCluj.ro.


Când vine vorba de Consiliul Județean, PSD spune că are mai multe variante. “Este decizia colegilor, a CEX-ului. Ca variante sunt Valentin Cuibus, Cornel Itu, Dan Tamas și eu. Vom veni în două zile cu cea mai bună variantă”, a mai spus Alexandru Cordoș.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 11/08/2020 - 18:05

Pana acuma chiar credeam in omul asta. Daca va candida la primarie din partea beshinii numite pesede, o sa-l scuip in ochi cand il intalnesc pe strada !

Raspunde

Comenteaza