Polițiștii locali i-au ridicat căruciorul lui Neculai, clujeanul care își câștigă PÂINEA cinstit din adunat cartoane. Clujenii, revoltați: “Exces de zel”

by Cezar Leizeriuc

Astăzi a avut loc un eveniment mai puțin obișnuit și pentru cei de la ridicări auto din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Aceștia s-au văzut nevoiți să îi ridice căruciorul “celebrului” Neculai, cel care își câștigă pâinea cinstit din adunat cartoane. 

Chiar dacă majoritatea clujenilor îl apreciază pentru munca sa onestă, culmea, unii au pus mâna pe telefon și au sunat la Poliția Locală pentru ca micul vehicul să fie ridicat de pe strada Paris, cu toate că știau al cui este. Căruciorul de care se folosește pentru a “curăța” orașul, reprezintă singura sursă de venit a lui Neculai.

Prin urmare, unii dintre clujeni s-au arătat destul de revoltați la adresa Poliției Locale și au empatizat cu munca lui Neculai, alții au luat în derâdere pățania sa:

“Era parcată ilegal? Omu’ nu stătea într-un loc mai mult de 5 minute”

“Cine nu are de lucru găsește”

“Bravo. Lasam fara obiectul muncii probabil cel mai mare colector de cartoane si hartie din Cj. De zeci de ani se ocupa cu asta”

“Stiați că… domnul în cauză își mai lasă căruțul în mijlocul drumului și dispare cu zilele?…știați că nu e prima dată când o face? Legal cine are voie să i-o miște sau să se ocupe de ea?”

“Deci de-aia a fost asa liber azi dimineata? In sfarsit s-a rezolvat problema parcarilor in locuri nepermise”

“Acum e rezolvată problema traficului din oraș. Felicitări politiei locale. V-ați făcut de mândră minune. Dovada clară a incompetentei !!!!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de clujeni pe grupul de Facebook Clujul Civic.

Sursa foto: Clujul Civic

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

ana 03/08/2021 - 23:35

Porcii ce la locala au ridicat caruciorul unui om cinstit care nu cerseste si nu fura.Cei care i-ati ridicat caruciorul sper sa ajungeti sa cautati in gunoaie ca sa va duceti traiul de pe o zi pe alta.Rusine sa va fie.

Raspunde
Andrei 04/08/2021 - 17:05

In fiecare zi sunt masini care blocheaza complet trotuarele, soferi care nu dau prioritate, trotinetisti electrici care gonesc pe pietonale si fac slalom de viteza printre copiii, trotinetisti/biciclisti care nu respecta semafoarele sau taie benzile aiurea … dar da, politia si-a gasit treaba.

Raspunde
A și M 04/08/2021 - 20:54

Ar trebui concediați acești polițiști obtuzi. Și sancționați reclamagiii tembeli și fără suflet.

Raspunde

Comenteaza