Podul peste Arieș din Turda se închide circulației de luni. Deputat USR PLUS: trebuia închis mai demult!

by admin

Deputatul USR PLUS Viorel Băltărețu a declarat în emisiunea Servus, Cluj! că podul peste Arieș din Turda va fi închis circulației din data de 22 martie. Totodată parlamentarul clujean invocă o expertiză tehnică care a parvenit DRDP în 28 februarie și care recomanda ca podul să fie închis circulației de urgență.

“Problema cea mai mare astăzi este că acest pod are de la persoana care i-a făcut expertiza un aviz care spune că trebuie oprit urgent pentru că în momentul de față este nesigur pentru trafic. (…) Îl am scris ( avizul n. red.), trimis către DRDP. Problema este că Primăria Turda a dat un aviz de închidere abia din 22 martie, adică de acum de luni. Pentru că traseul alternativ pe care ar trebui să mutăm toată circulația este și el într-un proces de reabilitare, strada 22 Decembrie. (…) De luni 22 martie, podul să fie oprit și constructorul care a câștigat lucrarea să intre cât mai repede și să finalizeze cât mai repede. (…) În 28 februarie, expertiza a expirat și a spus că din momentul ăla podul trebuie închis. Deci din 28 februarie podul trebuia închis”,

a spus deputatul USR PLUS la Servus, Cluj!

În septembrie 2020, am fost și noi la fața locului. Încă se mai putea circula pe trotuar. Astăzi trotuarul este desprins total de carosabil. Iar podul se află într-o stare acută de degradare.

Foto titlu: turdanews.net

Te-ar putea interesa si

Comenteaza