PNL are un grup nou: Grupul de la Cluj! Opinie.

by admin

Celebrul Grup de la Cluj care a făcut istorie în PSD are un avatar în PNL. Și e compus din personaje cheie ale partidului. 

După ultimele evenimente în care mai mulți lideri liberali din teritoriu și-au exprimat public nemulțumirea față de Guvernul Cîțu și față de conducerea centrală a partidului, putem deduce ușor că în PNL s-a creat un front ardelean al opoziției interne, cu centrul la Cluj. Pentru că e compus din prim-vicepreședintele politic al partidului, Rareș Bogdan, primarul Clujului, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan. Cel mai probabil acestui grup i s-au alăturat și alți lideri din teritoriu, în special din Transilvania.

Potrivit unor surse liberale, sunt mai multe scenarii legate de acest grup. De pildă, într-un viitor nu prea îndepărtat, șefia PNL ar urma să fie preluată de Rareș Bogdan iar pentru alegerile viitoare (parlamentarele și prezidențialele se suprapun), oferta partidului ar putea fi Emil Boc, candidat la prezidențiale, Ilie Bolojan pentru prim-ministru. E doar o variantă.

În tot acest timp, oare cum va muta Ludovic Orban și fidelii săi?

Un text de Ciprian Aron

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

analizare 05/01/2021 - 07:44

Grupu’ Liberal dă Cluj PLUS ăla Civic Local et. co. produc exemple: https://www.servuscluj.ro/wp-content/uploads/2021/01/gunoaie-somes-1536×1152.jpg pentru scara națională ?

Raspunde
Razvan 13/01/2021 - 23:52

pe Bucuresteni ii doare fix undeva de Boc, Bolojan si Rares Bogdan. De al 4-lea tantar nu mai zic nimic.
Tre sa fii naiv sa crezi ca PNL poate fi influentat de 4 oameni.

Raspunde
Vlad 23/04/2021 - 18:34

Boc, Bogdan, Buda, Bișe! 🙂 …Băse?!

Raspunde

Comenteaza