Petru Șușcă: „Vom începe să facem testări ale personalului medical de la secțiile unde avem circuite COVID-19”

by admin

Spitalul Clinic Județean din Cluj-Napoca începe testarea cadrelor medicale din fondurile proprii.

Petru Șușcă, managerul spitalului Clinic Județean Cluj declară în cadrul emisiunii „România te privește”, de pe Look Plus că s-a alocat resurse foarte importante din venituri proprii pentru achiziția de teste și echipamente.

„Vom începe să facem testări ale personalului medical de la secțiile unde avem circuite COVID-19. La UPU, clădirea medicală 1, neurochirurgia, chirurgia maxilo-facială și ginecologia. Am alocat resurse foarte importante din venituri proprii pentru achiziția de echipamente, medicamente și de teste. Am făcut investiții care se pare că nu sunt doar pentru Cluj pentru că am testat și Deva, Hunedoara, Bistrița. Cred că este foarte important să fim solidari și să încercăm să ne ajutăm”, declară Petru Șușcă.

Totodată, managerul spitalului Clinic Județean Cluj susține că până în data de 25 aprilie trebuie să ajungă la Cluj un avion plin cu echipamente.

„Încercăm să facem achiziții centralizate la nivel de județ și sper ca în cel mai scurt timp să facem un import direct din China. Practic, pe data de 25 aprilie ar trebui să sosească la Cluj un avion plin cu echipamente de protecție”, mai afirmă managerul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza