Petrescu cere concentrare înaintea meciului cu Maribor:” Sper să nu fim prea relaxaţi, să fim concentraţi, pentru că cei de la Maribor au o echipă foarte tânără.”

by Christian Suciu

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu se așteaptă la un meci dificil împotriva slovenilor de la NK Maribor însă speră la o execuție care să aducă victoria pentru formația clujeană. În urma conferinței de presă dinaintea partidei ”Bursucul” a declarat că își dorește ca elevii săi să fie concentrați în totalitate chiar dacă au primit și câteva zile libere înaintea partidei din preliminariile UEFA Conference League.

” Pentru mine mereu cel mai important meci este următorul. Ambele echipe vor să ajungă în grupe şi presiunea este pe ambele echipe. Orice echipă campioană are mentalitate de învingător. Noul lor antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun, par mult mai pragmatici.

E clar că şi pentru ei este foarte important acest meci. Au 15 jucători de echipe naţionale. Fotbalul din Slovenia este foarte avansat. Va fi un meci care pe care. Cred că jocul va aştepta greşeala, cine va greşi va ieşi din competiţie.

Ne-am odihnit, asta nu ştiu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere. N-am avut o zi liberă de când am început anul. Ieri şi astăzi încerc să-i aduc înapoi, stresaţi, concentraţi… Sper să nu fim prea relaxaţi la meciul ăsta, să fim concentraţi, pentru că cei de la Maribor au o echipă foarte tânără. Ei ar putea să joace mereu trei partide pe săptămână. Mâine va fi un meci foarte echilibrat şi cred că se va decide cu o execuţie.” a transmis înaintea jocului antrenorul ”Feroviarilor”, Dan Petrescu.

Meciul din Gruia împotriva lui NK Maribor din Play Off-ul Conference League se va disputa astăzi de la ora 20:00 și va fi transmis live pe Prima Sport.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza