Partidul Mișcarea Populară a anunțat candidatul la Primăria Apahida

by Cristina Mihaila

Păcurar Călin-Petru va candida la Primăria Apahida din partea Partidului Mișcarea Populară.

Păcurar este un candidat cu experiență în demersurile administrației publice locale și cunoaște nemulțumirile cetățenilor comunei Apahida.

În programul său de candidatură, Păcurar propune oprirea construcției de blocuri între case și elaborarea unui PUG nou care să nu se creeze zone aglomerate fără spațiu verde și fără parcare. În zonele aglomerate, acesta dorește amenajarea de parcări și modernizarea tuturor străzilor din comună prin prin construirea de trotuare, piste pentru biciclete și piste pentru alergat. În ceea ce privește susținerea învățământului local, acesta propune extinderea grădiniței existente, construirea unei creșe noi și implementarea unui program „afterschool”.

De asemenea, dacă va câștiga mandatul de primar, Păcurar promite că va reface canalizarea apelor reziduale și pluviale în toate satele aparținătoare comunei Apahida, dar în același timp va reduce taxa de salubritate pentru cetățeni.

Comuna Apahida va avea parte de proiecte de eficientizare a zonelor cu potențial turistic și economic astfel încât să se creeze un circuit independent pentru susținerea financiară a comunei. „Problemele cu care se confruntă cetățenii comunei sunt prioritatea numărul 1 pentru mine. Apahida merită mai mult, astfel voi clădi o administrație locală mai eficientă și respectabilă în care solicitările cetățenilor sunt rezolvate cât mai corect și rapid”, a declarat candidatul PMP la Primăria Apahida, Păcurar Călin-Petru.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

proeuropean 06/08/2020 - 21:34

Aşaaaa bade Păcurar!…..dă-te băţos! Dacă tu ţi-ai ridicat palat ţigănesc în Apahida restul lumii să stea pe unde poate !……Tot băsist împuţit ai rămas ca şi fratelo de miliţian penal ! Noroc cu Boc…..acelaşi specimen !

Raspunde

Comenteaza