(P) TOP 3 DJ AI LUMII AU URCAT PE SCENA FESTIVALULUI UNTOLD!

by Cristina Mihaila

David Guetta a fost desemnat, sâmbătă, 7 noiembrie 2020, în cadrul Amsterdam Dance Event, cel mai buni DJ din lume. El este urmat în top de către: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Alok, Don Diablo, Afrojack, Oliver Heldens, Steve Aoki și Timmy Trumpet. UNTOLD își dovedește încă o dată amploarea sa internațională, 9 din primii 10 DJ din topul mondial fiind prezenți în cei 5 ani, pe scena principală a festivalului UNTOLD.

            David Guetta a marcat un moment extrem de important, în ziua în care a împlinit 52 de ani a fost ales și numărul 1 DJ al lumii și a încheiat evenimentul cu un set în care a inclus piese noi, nelansate, un DJ Set pentru care a muncit două săptamâni. Momentul decernării premiului pentru cel mai bun DJ din lume a fost ilustrat cu imagini de la show-ul său din 2019 de la festivalul UNTOLD. David Guetta a organizat în 2020 două evenimente live “United at Home”, în Miami și New York, reușind să strângă din donații peste 1,5 milioane de dolari pentru World Health Organisation.

            Dimitri Vegas&Like Mike, numărul 2 în acest an în TOP 100 DJ MAG, au fost prezenți la fiecare ediție UNTOLD. Cei doi frați se află mereu în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD și sunt așteptați în fiecare an. Ei sunt recunoscuți pentru tradiționalul crowd control pe care îl fac cu zecile de mii de fani de pe stadionul Cluj Arena. Anul 2020 a fost un an în care cei doi au ales să-l petreacă în familie, dar au lansat și producții proprii și colaborări cu W&W, Fedde Le Grand sau Timmy Trumpet, fiecare dintre aceștia marcând urcări semnificative în Top 100 DJ MAG 2020.

            Martin Garrix ocupă, în 2020, locul 3 în Top 100 DJ MAG. În fiecare an în care a fost prezent la UNTOLD, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume.

Olandezul despre care se spune că a influențat o generație s-a adaptat acestui an atipic, și-a petrecut cea mai mare parte din timp în studio, dar a pregătit și două live-uri memorabile, unul din vârful celebrului A’DAM Tower din Amsterdam, iar cel de-al doilea, a cărui premieră a avut loc de Liberation Day, a fost transmis live pe conturile de social media. Garrix a ales să traverseze canalele din Amsterdam într-un live pe barcă, oferindu-le unora dintre fani posibilitatea de a-l însoți din bărcile lor.

            Armin van Buuren ocupă și în acest an locul 4 în TOP 100 DJ MAG, dar locul 1 în sufletele fanilor festivalului UNTOLD. Artistul a primit sâmbăta noaptea și premiul pentru Highest Trance, premiu care i-a fost înmânat de soția lui, Erika.

Și Don Diablo, Oliver Heldens, Afrojack, Steve Aoki și Timmy Trumpet au urcat pe scena principală a festivalului UNTOLD. Așa se face că 9 din primii 10 DJ-i din TOP 100 DJ MAG au fost prezenți la Cluj-Napoca și au oferit experiențe muzicale unice sutelor de mii de fani.

Nici în cazul Top 100 DJ MAG AWARDS nu a mai fost vorba de un mare eveniment care să adune pe Johan Cruijff Arena peste 40 de mii de oameni, reprezentanții DJ Mag luând decizia de a muta această ceremonie pe conturile de social media. Fiecare artist din line up-ul evenimentului, DJ-i pe care i-am văzut pe scena principală a celui mai mare festival din România – UNTOLD, și-a susținut set-ul din diverse locații aflate în Amsterdam, oraș care s-a transformat într-un gigantic ring de dans, organizatorii respectând măsurile de distanțare socială. Fiecare artist și membru al staff-ului tehnic fiind testați pentru Covid-19.

Johan Cruijff Arena, platforma hotelului Rai din Amsterdam, vârful Skylounge Amsterdam sau circuitele de formula 1 din Zandvoort au fost doar câteva dintre locurile din care au mixat unii dintre cei mai mari dj-i ai lumii, sâmbătă noaptea, în cadrul Amsterdam Music Festival. Cea mai mare publicație de specialitate din lume, DJ MAG a dat publicității aseară, la Amsterdam Dance Event,  TOP 100 cei mai buni DJ-i ai lumii. Topul s-a făcut în urma voturilor date de milioane de fani din întreaga lume. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza