(P) This Easter, follow your nature! Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii în valoare totală de 30.000 de euro

by Cristina Mihaila

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stiliștilor, iar noile colecții din Iulius Mall Cluj sunt inspirate din natură și propun piese în culori neutre sau vibrante și pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta să-ți păstrezi Your Natural Beauty. Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Iulius Mall Cluj îți oferă șansa să câștigi premii în valoare de 30.000 de euro.

Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului. Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressingul tău, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Cluj și alege-ți ținute, care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Cluj propun compoziţii stylish și îndrăznețe, în culori pastelate sau aprinse, cu printuri geometrice sau simple și din materiale sustenabile, ce îți vor pune în evidență personalitatea. Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurașul de Paște. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall Cluj și poți câștiga premii.

Astfel, în perioada 16 – 30 aprilie 2021, dacă vii cu două bonuri fiscale de minimum 100 de lei fiecare, din magazine diferite din Iulius Mall Cluj, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu un voucher de 50 de lei. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că, dacă ai achiziționat produse de minimum 200 de lei din două magazine diferite, primești un voucher de 100 de lei, iar dacă ai două bonuri în valoare de 250 de lei fiecare, câștigi un voucher de 250 lei. Zilnic, primele 200 de persoane înregistrate în sistemul electronic de la  centrul de premiere din zona Zara vor primi vouchere de cumpărături ce pot fi transformate în bijuterii de la Splend’or, Bianco Nero și Millefiori, accesorii de la Meli Melo, Premium Cell, Hoco și Contakt, parfumuri de la Beautik Haute Parfumerie, ținute de la Colin’s, Under Armour, Buzz, Sport Vision, Adidas, pantofi deosebiți de la Il Passo, produse de la Auchan sau experiențe la Wonderland Cluj Resort. Valoarea totală a premiilor se ridică la 30.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/.

Având în vedere implementarea ultimelor reguli transmise de autorități, Iulius Mall Cluj funcționează în intervalul orar 09.00 – 21.00, de luni până joi, și între orele 09.00 și 18.00, vineri, sâmbătă și duminică.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza