(P) Cum poți să crești șansele de câștig la ruletă

by Oana Spiru

Ruleta este un joc de masă extrem de popular în cazinourile clasice și cazinouri online. Are o istorie de secole, iar celebra roată a fost inventată de fizicianul și matematicianul Blaise Pascal, în 1796. În decursul anilor, ruleta a evoluat și s-a transformat în ceea ce vedem astăzi în majoritatea cazinourilor.

Odată cu evoluția ruletei, jucătorii au început să experimenteze diferite strategii și tactici pentru a-și optimiza șansele de câștig. Însă nicio strategie nu este sigură, vorbind totuși de un joc de noroc.

Cu toate acestea, mai multe strategii de joc te pot ajuta să-ți creșteți șansele de câștig, iar mai jos vei regăsi câteva sfaturi despre cum să abordezi jocul la ruletă.

Pentru a înțelege cum funcționează pariurile și cotele la ruletă, este esențial să înveți jocul și să experimentezi diferite pariuri. Fiecare jucător își poate fixa propria strategie de joc la ruletă, în funcție de bugetul alocat și de preferințele fiecăruia.

Dacă ești un jucător nou, recomandăm să joci varianta demo a ruletei sau să activezi diverse bonusuri cazino online pentru a te familiariza cu jocurile preferate.

Există vreo modalitate de a câștiga la ruleta online?

Menționăm că nu există vreo strategie la ruletă care să-ți aducă câștig la fiecare rundă. Uneori vei pierde, alteori vei câștiga, dar cu adevărat există strategii și reguli care îți pot crește șansele de reușită.

Foto interior aici

Învață regulile jocului de ruletă

Nu intra la ruletă fără să nu știi regulile și cotele! Fiecare pariu are cote diferite și nu spunem că trebuie să le cunoști pe toate pe de rost, dar trebuie să ai anumite cunoștințe de bază.

De exemplu, ruleta europeană este mai populară pentru că are cote mai bune, așa că este foarte import să înveți jocul, să știi cotele și tipurile de pariuri pe care le poți plasa.

Pariurile pe un singur număr par atrăgătoare cu o plată de 1:35, dar, în realitate, șansele tale de a câștiga sunt mici. Nu spunem că nu poți paria pe un număr, dar alege pariuri cu cote mai bune pentru a-ți crește șansele de câștig.

Există pariuri de interior și de exterior, iar pariurile de exterior sunt cunoscute pentru că au cote mai bune. Eventualele câștiguri pe pariurile de exterior pot fi mai mici față de cele de interior. Cu toate acestea, ai șanse mai mari să câștigi pe pariurile de exterior.

Una dintre cele mai populare strategii practicate la ruletă este strategia Martingale. Odată ce stăpânești jocul și ai o balanță generoasă, poți testa această strategie. Poți crește suma pariată la fiecare mână, după fiecare pierdere. O mână câștigătoare îți poate recupera pierderile.

Dacă alegi să-ți încerci norocul la Ruleta Europeană, poți aplica regula En Prison. Pariurile tale egale vor fi plasate „En-prison”. Dacă bila pică în buzunarul „0”, în loc să-ți pierzi pariul, acesta se va reporta. Dacă vei câștiga următorul pariu, îți vei primi banii înapoi!

Nu începe să joci la ruleta online pe mize mari. Dacă ești începător, optează întotdeauna să joci pe mize mai mici și să urci treptate, pe măsură ce înveți jocul și ai balanța necesară. Cel mai bun mod de a vă antrena este în modul demo. Acest lucru te va ajuta să înțelegeți mai bine jocul.

Joacă mereu responsabil și stabilește un buget înainte de a începe să joci. Oprește-te când ai pierdut bugetul presetat.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza