(P) ATP Motors devine partenerul tău pentru aventură

by Cristina Mihaila

În cei 25 de ani de activitate, ATP Group a dezvoltat afaceri de succes: ATP Automotive – piese pentru camioane, ATP Motors – dealership auto, ATP Transit – transport intern şi internaţional, ATP Trucks – asamblarea autovehiculelor de transport rutier şi persoane. Prin ATP Group acum ai ocazia să accesezi UTV-uri și ATV-uri de calitate: direct de la HISUN Motors, unul dintre cei mai mari furnizori de vehicule Powersports la nivel mondial.

All Terrain Vehicle (vehicul pentru toate tipurile de teren), este tipul de autovehicul cu masă şi dimensiuni reduse, special creat pentru a rula pe orice tip de teren. Cu un design atractiv şi o atitudine off-road excepțională, cu o şa şi un sistem de direcţie adaptat pentru o manevrabilitate cât mai uşoară, senzaţia pe care o conferă un ATV este similară cu cea de pe motocicletă însă cu o stabilitate mult mai mare la viteze reduse. ATV-urile sunt foarte robuste, abordând cu mare eficienţă terenurile accidentate, noroiul, zăpada şi chiar gheaţa.

 Utility Task Vehicle (vehicul pentru sarcini utilitare) este tipul de autovehicul pentru sarcini utilitare, gen transport marfă pentru ferme, în parcuri sau în alte situaţii. Construit şi pentru muncă grea, nu numai pentru distracție, confortul conducătorului şi siguranţa transportului au un nivel ridicat. UTV-ul este prevăzut cu roll-cage şi cu scaune pentru şofer şi pasager. Ca echipament opțional aceste modele se pot dota cu parbriz, pentru o mai bună protecţie în timpul condusului, respectiv plafon care fereşte de soare şi ploaie.

Solicită un test drive pe https://hisunmotors.ro/.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza