(P) Află cum te poți programa online, la salonul preferat din orașul tău!

by Cristina Mihaila

De foarte multe ori, atunci când într-un oraș este un salon foarte bun clienții caută numeroase locuri disponibile pentru a se programa. Bineînțeles, sunt o mulțime de clienți care vor în aceeași zi sau oră să se programeze și locurile nu sunt întocmai suficiente pentru toată lumea. Dacă vrei să faci o rezervare a locului în scurt timp, o poți face prin Stailer. Află cum te poți programa online la salonul preferat din orașul tău!

În perioadele aglomerate din an precum sezonul estival sau sărbătorile de iarnă toată lumea este în căutarea unui loc disponibil la salonul de înfrumusețare. Cu cât evenimentul este mai important, cu atât mai mult își doresc să beneficieze de servicii bune, la un salon cu renume. Programările se pot face foarte rapid online, pentru a te asigura că locul tău este rezervat.

Online poți fi chiar primul care „ajunge” la locul respectiv, fără să mai pierzi timp în trafic sau la telefon cu recepția. În acest fel, îți rezervi locul foarte simplu și fără să ai griji că nu vei beneficia de serviciul dorit. Stailer este modalitatea prin care poți face acest lucru și ai două opțiuni: te programezi pe site sau prin aplicație.

Clujul este inclus pe lista orașelor în care te poți programa!

Ai posibilitatea de a-ți rezerva locul în peste 40 de orașe din România. Cluj Napoca este unul dintre primele orașe în care platforma a permis rezervări ale locurilor, așadar clujenii pot beneficia de aceste avantaje. Femei sau bărbați, în ambele cazuri puteți avea parte de un loc disponibil la saloanele sau stiliștii preferați.

Spre exemplu, doamnele pot solicita serviciul de vopsit par Cluj, unde sunt disponibile peste 50 de saloane. Pe site ai lista completă cu ele, precum și data și ora la care poți face programarea. În plus față de acest serviciu mai poți solicita și altele privind părul precum tunsul, coafatul sau tratamentele pentru păr. Vezi pe site ce servicii de înfrumusețare mai sunt disponibile pentru femei.

Programează-te rapid folosind aplicația mobilă!

Aplicația Stailer este disponibilă pe Google Play, App Store și App Gallery. O poți descărca pentru a te programa și pentru a găsi un salon potrivit nevoilor tale. Acțiunile pe care le poți face pe site le ai la dispoziție și pe aplicație, așadar totul este foarte simplu.

După ce ai descărcat aplicația mobilă, creează-ți un cont și începe să te programezi! Prin intermediul ei poți folosi harta interactivă, te poți reprograma, poți anula programări sau citi recenzii ale altor clienți. Ai aici aplicatia Stailer pe care o poți instala pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Din contul tău poți gestiona programările, respectiv anula sau reprograma. Acestea se stochează și îți oferă ocazia de a te reprograma la stilistul obișnuit în cazul programărilor periodice. Spre exemplu, dacă te-ai programat deja la pensat și sprâncenele trebuie stilizate din nou, din secțiunea „Programările tale” poți apăsa butonul „Reprogramează-te” fără să mai fie necesar să cauți din nou salonul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza