(P) 4 întrebări pentru a găsi cadoul de Crăciun perfect pentru cei dragi

by Cristina Mihaila

Nu sunteți sigur cum să găsiți cadoul de Moș Crăciun perfect pentru toată lumea de pe lista dvs. anul acesta? Sunt șanse mari ca toate ghidurile de cadouri din lume să nu vă răspundă la toate întrebările.

Majoritatea ghidurilor de cadouri oferă o serie de idei generice, cum ar fi lumânări, eșarfe drăguțe și poate o pătură. Nimic nu este personal. Sau singurul aspect personal este că seamănă cu lista de dorințe a scriitorului de ghiduri de cadouri.

Totuși, în ultimii ani, unele ghiduri de cadouri s-au îmbunătățit puțin. Ghidurile de cadouri direcționate către un anumit tip de persoană cu un anumit interes, cum ar fi un brutar, un cititor sau un botanist, au mult mai multe șanse să aibă ceva special, care să rezoneze cu destinatarul.

Găsirea cadoul potrivit pentru fiecare persoană specială din viața noastră ajută, printre multe altele, la reducerea deșeurilor. Este o astfel de risipă să cheltuiți bani și resurse oferind cadouri pe care oamenii nu le vor folosi sau de care nu se vor bucura cu adevărat. Nu există nimic special în a oferi doar pentru a oferi cadouri, dacă cadoul nu este util destinatarului.

Având în vedere acest lucru, ne-am gândit să vă împărtășim câteva întrebări pe care vi le puteți pune pentru a găsi cadoul perfect de Moș Crăciun pentru fiecare persoană specială din viața dvs.

Cunoașteți oamenii importanți din viața dvs. mai mult decât orice scriitor de ghiduri de cadouri. Iată 4 întrebări pe care vi le puteți pune pentru a vă ajuta să găsiți cadoul perfect de Moș Crăciun pentru toată lumea, indiferent de bugetul dvs!

Ce fac sau vor să facă în timpul liber?

Gândiți-vă la ceea ce îi încântă pe oamenii speciali din viața dvs. în timpul lor liber. Puteți cumpăra un produs care îi ajută cu acest hobby? Sau le puteți oferi ceva care îi ajută să găsească mai mult timp pentru acest hobby?

De exemplu, luați în considerare consumabile de artă pentru un artist, ingrediente gourmet pentru un brutar sau bucătar sau echipament de antrenament sau cursuri în aer liber pentru un pasionat de fitness.

Au mai puțini bani sau mai puțin timp?

Majoritatea oamenilor au fie mai mult timp disponibil, fie mai mult venit disponibil. Oferiți-le ceva care umple acest gol pentru beneficiarul cadoului dvs. Poate vă oferiți să pregătiți cina pentru ei o săptămână pe lună, chiar dacă este o masă congelată pe care o pregătiți cu o săptămână sau două în avans?

Un card cadou, oricât de neinspirat ar putea părea, ar putea fi minunat pentru cineva care nu are un venit destul de mare. S-ar putea să le placă un card cadou la magazinul lor preferat.

Acest cadou ar putea fi plictisitor, dar este foarte util pentru cineva care are nevoie de el. S-ar putea să fie diferența care îi ajută să ajungă la următorul salariu, cu puțin mai puțin stres.

Există ceva despre care vor să afle mai multe?

Despre ce vrea să afle mai multe? Le-ar plăcea cărți, seminarii online sau cursuri pe un anumit subiect pe care îl iubesc? Masterclass oferă o varietate de clase pe tot felul de subiecte. Puteți plăti pentru un abonament sau doar pentru o singură clasă.

Indiferent de interesele destinatarului dvs., cu siguranță puteți căuta pe Google și găsi ceva care să-i ajute să învețe cum să-și stăpânească mai bine hobby-ul sau interesul ales.

Puteți face ceva împreună?

Acest lucru ar putea fi ceva mai greu anul acesta din cauza restricțiilor din întreaga țară și din lume, mai ales dacă locuiți departe unul de celălalt. Cu toate acestea, există încă multe lucruri pe care le-ați putea face împreună ca Moș Crăciun, mai ales dacă sunteți dispus să vă îndreptați spre exterior.

Dacă vremea este destul de frumoasă, ați putea cumpăra bilete pentru un eveniment sau un spectacol care are loc afară. În multe locuri, restaurantele sunt deschise pentru a lua masa în aer liber, astfel încât să puteți sta afară și să luați masa împreună. Puteți chiar să faceți un picnic împreună într-un parc și să vă așezați distanțat, dacă preferați.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza