Organizatori UNTOLD: “N-am făcut deloc compromisuri, scenele sunt la fel de impresionante”. Sunt așteptați peste 75.000 de participanți din 100 de țări. Masca de protecție va fi OBLIGATORIE la festival

by admin

Ediția cu numărul 6 a festivalului UNTOLD va începe joi, 9 septembrie, la Cluj-Napoca. Organizatorii au transmis că anul acesta festivalul se va desfășura cu o limită în ceea ce privește numărul persoanelor. Sunt așteptați 75.000 de participanți pe zi (75% din capacitatea totală), o limită impusă de autorități. Festivalierii vor trebui să prezinte la intrare Certificatul European – Green Pass sau un test rapid și să poarte masca de protecție pe tot parcursul festivalului.

Față de ultima ediție, cea din 2019, programul de acces al festivalierilor va fi în intervalul orar 14:00 – 07:00.

“Pe lângă bilet și abonament, aveți nevoie de Certificatul European – Green Pass. Untold este primul eveniment din România la care se va face accesul exclusiv pe baza acestuia sau a unui test rapid. În baza Certifcatului European Coivd-19 veți putea demonstra fie că sunteți vaccinați, fie că ați trecut prin boală sau aveți rezultatul negativ al unui test PCR.

Având în vedere numărul mare de participanți pe care îl așteptăm, ei venind din întreaga lume, dar și din toate orașele din România, am pregătit centre de testare autorizate în mai multe orașe mari din țară. Vor fi în Cluj, în Otopeni, București, Timișoara, Constanța, Arad. În total 28 de centre vor deservi festivalului Untold. Pe toate le găsiți dacă intrați pe site-ul untold.com.

Programul festivalului este unul care încurajează distracția cu adevărat. Suntem festivalul care se poate lăuda cu distracție 24 de ore din 24 de ore, timp de 4 zile. Festivalul începe în fiecare zi la ora 14 și se termină a doua zi la 7 dimineața.

Testarea se face pe cheltuiala fiecărui participant, însă noi ne-am asigurat că vom avea parteneri care vor reduce costurile de testare cât mai jos posibil. Prețul de testare pentru un test rapid este cuprins între 40 și 70 de lei.

Check-in-ul poate fi făcut inclusiv astăzi și mâine. Este gratuit dacă se face online, începând cu prima zi a festivalului. De asemenea, check-in-ul poate fi făcut la intrarea în festival, însă contra-cost, în schimbul unei sume modice (25 de euro, aproximativ 124 de lei). La fel de important este și faptul că, dacă ați făcut check-in-ul în prealabil și vă aflați în Cluj, de astăzi puteți schimba biletele sau abonamentele în brățări de festival începând cu ora 14, în Parcul Central la intrarea în festival”, a declarat directorul de comunicare Untold, Edy Chereji.

Organizatorii promit că UNTOLD va fi așa cum îl cunosc toți fanii, la fel de impresionat, chiar dacă există provocările aferente acestei perioade de pandemie. Cel mai mare festival organizat în pandemie în România, se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 9-12 septembrie.

“N-am făcut niciun compromis. Scenele sunt la fel de impresionante, avem probabil cel mai bun line-up din UE ca producție, ca număr de participanți.

Investițiile sunt de aproximativ 16 milioane de euro. N-am făcut deloc compromisuri. Am făcut într-un timp mai scurt practic ce pregăteam în mod normal într-un an de zile. Artiștii vor veni și ei cu diferite surprize.

Din cauza restricțiilor suntem limitați la 75.000 de participanți. Deci estimăm că traficul va fi undeva spre 300.000 de festivalieri pe parcursul celor 4 zile. Mai sunt bilete disponibile pentru cei care se hotărăsc totuși în ultimul moment, aflând de măsurile de siguranță pentru a sigura o experiență impresionantă.

Participanții vor veni din peste 100 de țări. Toată lumea va respecta normele de siguranță.

Singurele diferențe față de ediția din 2019 vor fi cele de acces. Începem la ora 14, distracția va continua până la ora 07:00. Pe timp de zi va fi frumos, soare, dar participanții vor trebui să vină pregătiți pentru seară, deoarece se va lăsa mai rece. Îi va încălzi cu siguranță atmosfera de festival”, a explicat managerul general, Bogdan Buta.

Alte informații despre ediția Untold 2021:

– festivalierii își pot ridica brățările aferente biletelor/abonamentelor începând de astăzi, în intervalul orar 14-22. De joi până duminică, intervalul va fi între orele 14:00 – 05:00

– 1.000 de lucrători în uniformă ai structurilor MAI vor asigura paza și protecția festivalierilor

– 350-400 de polițiști din cadrul IPJ vor asigura zonele perimetrului

– Copiii cu vârsta de peste 7 ani vor trebui să se testeze

– 2 puncte de prim ajutor în perimetrul festivalului

– 28 de centre de testare în toată țara

– centrul drive-through este cel mai apropiat punct de testare de lângă perimetrul Untold (Sala Sporturilor “Horia Demian”)

– preț test rapid antigen la clinicile partenere Untold (Regina Maria, etc): 40-70 de lei

– locații de colectare a donațiilor pentru proiectul „Spitale publice din bani privați”, campanie inițiată de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis

Te-ar putea interesa si

Comenteaza