UPDATE: O femeie a dispărut în ziua de Bobotează. Poliția cere ajutorul clujenilor

by admin

UPDATE: Femeia a fost găsită de polițiști într-un centru comercial din oraș, după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112. Femeia dispărută se afla într-o stare confuză, motiv pentru care un echipaj de ambulanță a transportat-o la Clinica de Psihiatrie pentru investigații suplimentare.

O femeie a fost dată dispărută luni dimineața, după ce a plecat de acasă și a nu a mai fost văzută. Polițiștii cer ajutorul clujenilor pentru a da de urma femeii.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, luni, 6 ianuarie 2020, în jurul orei 08:30, Banka Florentina Rodica, în vârstă de 40 de ani, din comuna Moldovenești, județul Cluj, a plecat din zona străzii Tăietura Turcului, din Cluj-Napoca și nu s-a mai întors la locuință.

SEMNALMENTE  – înălțime aproximativ 1.67 cm, circa 60 kg, constituție astenică, păr tuns scurt șaten, cu șuvițe blonde, ochi verzi, ten deschis la culoare, o aluniță în partea dreaptă a gâtului.

La momentul plecării, aceasta era îmbracată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare albastru-deschis, cizme de culoare neagră”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Dacă o vedeţi sau aveți informații despre femeia dispărută, sunați la numărul de urgență 112 sau anunţați imediat Poliţia!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza