Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2 noaptea. Guvernul a PRELUNGIT cu două ore programul de funcționare al restaurantelor

by admin

Hotărârea de Guvern a fost adoptată la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU). Prin urmare s-a aprobat modificarea hotărârii privind prelungirea stării de alertă, astfel încât nunţile şi botezurile se vor putea desfăşura până la ora 02:00 noaptea, a anunțat Florin Cîțu după ședința de astăzi.

”Vestea bună e că nunțile si botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00″, a declarat premierul României.

Nunțile și botezurile se pot organiza de la 1 iunie fără limită de persoane, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevăd participarea a 50 de persoane în spații închise și a 70 de persoane în spații deschise.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza