Platformă care te ajută să îți găsești un loc de muncă, un adevărat succes. Clujeanul Alex Iuonuț: „Peste 30.000 de vizualizari de profile făcute în ultimele 7 zile”

by Oana Spiru

Un tânăr din Cluj cu experiență în marketing online a lansat o platforma de locuri de muncă pentru cei care și-au pierdut job-ul în pandemie. Platforma datafara.ro funcționează de aproximativ un an, fiind gândită să adune CV-uri ale unor persoane care tocmai rămăseseră fără slujbă și companii care încă aveau nevoie de oameni.

În prezent, sunt peste 3.500 de persoane înregistrate pe platformă, din diverse domenii: Vanzari, Management, Customer Service, Inginerie, Marketing etc.

Platforma creată de clujeanul Alex Iuonuț nu generează profit. Alex este specialist în automatizări de procese de vânzări, marketing online și dezvoltare de soluții in-house pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților. Totodată, în timpul liber se ocupă de fel și fel de proiecte utile oamenilor.

„Cele mai multe persoane sunt din București, Brașov, Timiș, Cluj și Iași. Iar din această zonă sunt cei mai multi care și-au găsit de munca datorita platformei. Din toți cei înregistrați, în proporție de peste 9% și-au găsit un loc de muncă datorită companiilor care s-au înregistrat și ele pentru a vedea candidați”, spune clujeanul Alex Iuonuț.

Totodată, acesta susține că sunt peste 300 de companii care sunt înregistrate și caută activ persoane pe care sa le angajeze. Cele mai multe companii sunt din domeniul HR care recruteaza pentru alte companii, dar sunt și companii din domeniile: Curierat, IT, Magazine de tip supermarket, Restaurante, Telefonie etc.

„În momentul actual sunt peste 30.000 de vizualizari de profile făcute în ultimele 7 zile. Asta dă dovadă că sunt căutări în continuare de forța de muncă”, mai spune Alex Iuonuț

Te-ar putea interesa si

Comenteaza