(P) Noi punem “virgulă” acolo unde tu credeai că va urma “punct”

by admin

În momentul de față putem spune că din punct de vedere al sănătății publice, semnele revenirii post-pandemie sunt tot mai prezente de la o săptămâna la alta. Dar dacă din punct de vedere medical, lucrurile tind să revină cu pași încrezători la normal, în ceea ce privește redresarea economiei, provocările adevărate de abia acum încep. Pericolul falimentelor în lanț planează îngrijorător deasupra fiecărei afaceri, indiferent de mărimea sa, testând la maximum abilitățile antreprenorilor de a ieși cel puțin onorabil dintr-o situație de criză pe care nu mulți ar fi putut s-o prevadă la sfârșitul anului 2019. În acest context, prezența business-ului tău în mediul on-line și aplicarea unei strategii constante de promovare online nu mai poate fi tratată doar ca pe un simplu moft, ci devine acum, mai mult decât oricând, singura soluție de revitalizare a afacerii tale, care până recent putea să supraviețuiască urmând modelul tradițional. 

Nimic nu va mai fi ca înainte iar incertitudinea zilei de mâine și eforturile imense de a găsi  soluții fiabile pentru menținerea activității chiar și pe o linie subțire de plutire, devin principala grijă, atât pentru proprietarii de afaceri, cât și pentru angajați. Trebuie să fim conștienți că situația prin care Statul a preluat o parte din salariile angajaților, amânând în același timp termenele de plată a obligațiilor fiscale, nu poate continua la nesfârșit. Business-urile trebuie să găsească și să adopte rapid o serie de măsuri care să le salveze de la un destin tragic, adaptându-se din mers unei situații nemaiîntâlnite în istoria recentă, în care regulile jocului par că s-au schimbat aproape peste noapte.

Și totuși, dacă există o lecție pe care s-o fi învățat din această pandemie, aceea cu sigurață se referă la modelul de business. Din păcate, mulți antreprenori au învățat-o pe propria piele și cheltuială și aici ne referim în mod special, la aceia care au considerat că modelul clasic este de ajuns pentru a funcționa fără probleme într-o lume conectată tot mai strâns cu universul on-line și rețelele sociale. Dacă până acum, credeai că un simplu logo sau o reclamă luminoasă plasată pe fațada magazinului sunt suficiente pentru ca afacerea ta să devină vizibilă potențialilor tăi clienți, de acum înainte gândește-te că, fără un web-site bine pus la punct și promovat eficient în paginile Google, mai devreme sau mai târziu, reușita sau profitul afacerii tale vor ține doar de domeniul scenariilor SF. 

Singura veste bună este că, și acum, în cel de-al 12-lea ceas, lucrurile pot lua o turnură de 180 de grade în favoarea ta. Nu vrem să amăgim spunând că simpla trecere în online îți va garanta succesul afacerii tale peste noapte, mai ales că acolo se află deja o concurență specializată și cu istoric îndelungat de investiții constante în promovarea online, dar este un prim pas extrem de important pentru a te face vizibil și a oferi potențialilor tăi clienți, posibilitatea să găsească și să cumpere de la tine, produse sau servicii.

Întradevăr, va fi o cursă plină de provocări, în care vei avea nevoie de o agentie marketing online cu experiență care să te ajute să înțelegi și să pui în aplicare noile reguli ale “jocului” pentru a reuși să recuperezi distanța față de competitori și de ce nu, chiar să ajungi în primele poziții ale plutonului. Totul depinde numai de tine și de bugetul pe care ești dispus să-l investești în succesul afacerii tale! Eben Advertising este exact acel partener neobosit de care ai nevoie în actualul context, care să te ajute cu dezvoltarea identității tale online, prin crearea unui website dedicat afacerii tale sau a unei pagini de comunicare cu potențialii tăi clienți, prezenți deja de ceva timp, pe diversele rețele de social media. 

Bazează-te pe expertiza specialiștilor noștri care își vor da întreaga silință și pricepere pentru ca afacerea ta să depășească acest moment critic și să devină un brand on-line de succes, susținut de un magazin virtual care să vândă constant prin strategii de optimizare SEO bine puse la punct și promovare Google sau Facebook. Iar dacă vrei să afli și mai multe detalii despre cum vom reuși noi să punem “virgulă” acolo unde tu credeai că va urma “punct”, contactează-ne chiar astăzi ca să începem să rescriem împreună, o nouă poveste de succes pentru afacerea ta!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza