După cazurile de coronavirus de la Penitenciarul Gherla, toți contacții direcți au fost recoltați pentru testare. Mircea Abrudean: „Așteptăm rezultate”

by admin

După ce au fost confirmate noi cazuri de persoane infectate cu COVID-19 la cele două fabrici din Gherla, acestea au fost imediat închise. Autoritățile au luat măsuri în privința acestui fapt, privind izolarea la domiciliu a tuturor contacților apropiați depistați de la data ultimului contact. De asemenea, există două cazuri pozitive ale unor angajați ai Penitenciarului, toți contacții direcți fiind recoltați pentru testare.

„Deocamdată la Gherla există două fabrici aflate în aceeași curte, de unde au fost identificate cazuri pozitive în rândul angajaților și a unor membri de familie. S-a dispus izolarea la domiciliu a tuturor contacților apropiați depistați până la împlinirea a 14 zile de la data ultimului contact. S-a sistat activitatea în cele două fabrici și s-au dispus măsuri de dezinfecție și decontaminare a spațiilor. Mai există două cazuri pozitive ale unor angajati ai Penitenciarului Gherla, toți contacții direcți fiind recoltați pentru testare. Așteptăm rezultate”, a transmis prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza