Niko Cutugno, declarații emoționante despre tatăl lui, marele artist Toto Cutugno

by Oana Spiru

Fanii marelui artist Toto Cutugno, unul dintre cei mai faimoși cântăreți care a scris istoria muzicii italiene, vor avea ocazia să participe la un spectacol omagiu dedicat acestuia. Pe scenă va urca chiar fiul acestuia, Niko Cutugno, care a pregătit o frumoasă surpriză pentru fanii tatălui său. Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care muzica lui va fi onorată la Cluj-Napoca.

„Întodeauna am avut o relație în care am vorbit mult cu tatăl meu, am vorbit mereu despre tot. În ultimii 10 ani de când trăiesc la Milano am putut să ne cunoaștem și mai bine. În realitate nu este nimic ce aș fi vrut să-i spun și nu i-am spus”, a declarat Niko Cutugno.

Muzica marelui artist Toto Cutugno este dusă mai departe chiar de către fiul său care participa săptămâna viitoare la un spectacol omagiu dedicat tatălui său. Acesta a vorbit pentru Prima Tv despre muzica tatălui său, artistul Toto Cutugno.

„Pot spune ca e un lucru foarte rar, particular, sa ai un tata care a scris muzica, care a devenit cunoscuta in toata lumea. Am avut ocazia sa calatoresc mult de cand eram mic copil si sa desoperi cate persoane necunoscute il iubesc pe tatăl tau. Este ceva ce port in inima si este foarte frumos”, a declarat Niko Cutugno pentru Servus Cluj.

Un eveniment cu mare încărcătură emoțională fiindcă la spectacol va participa Niko Cutugno, fiul lui Toto Cutugno, care pregătește o frumoasă surpriză publicului clujean.

„Să știi că sunt foarte emoționat pentru că în 20 noiembrie când o să vin acolo la concertul celor de la L’Italiano Orchestra o să interpretez o piesa a mea, o piesă care am scris-o dedicată tatălui meu și sunt foarte bucuros că pot să o interpretez , să v-o fac cunsocuta, sperând că va fi și posibilitatea să vă fac să ințelegeți textul, persoanele care înteleg italiană vor putea întelege și semnificația piesei”, a mai declarat Niko Cutugno.

Cântărețul italian Toto Cutugno, pe numele său real Salvatore Cutugn, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai lumii, a murit la vârsta de 80 de ani. Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno a fost cunoscut în special pentru hitul său din 1983 “L’Italiano”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza