Nightlife-ul din Cluj-Napoca e la “pământ”. Codin Maticiuc: “UNTOLD e doar un fenomen. Până și Galațiul bate Clujul când vine vorba de nightlife și PARTY”

by admin

Cunoscutul actor Codin Maticiuc a fost prezent în Cluj-Napoca la cea de-a șasea ediție UNTOLD în dublă calitate. Pe lângă faptul că a vrut să simtă vibrația și atmosfera creată de festival, Codin, inițiatorul proiectului “Spitale publice din bani privați” din cadrul Fundației Metropolis a avut un parteneriat cu organizatorii evenimentului.

În momentul în care a fost întrebat dacă îi place la Cluj, Maticiuc a răspuns în stilu-i caracteristic:

“AMC (nr. red – Acel moment când -) clujenii te întreabă la UNTOLD cu un gest larg care arată în jur: “Și îți place la Cluj?”. Boss, ce arăți tu NU e Cluj! E un FENOMEN!

Cluj-Napoca e un oraș superb cu oameni mișto și mâncare bună. Nightlife însă? La pământ. Și nu compar cu capitala și nici măcar cu orașe mari precum Iași sau Timișoara.

Până și Galațiul bate Clujul la cu* când vine vorba de nightlife și party. Ce salvează Clujul sunt aceste mega spikeuri cum e UNTOLD, Electric și TIFF”, a transmis Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

Codin a interpretat personajul lui “Ilie” din filmul de comedie “Miami Bici”, iar mai nou, milionarul vrea să scrie și să investească într-un film de artă.

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

cluj 15/09/2021 - 07:49

Da cine biata lui l-a chemat la Cluj?
Sa ramana acolo la el, la bucale ca tare-i fain si tare mere civilizatie!
Vai de tine, copilas!!!!!!!!!!!

Raspunde
Dan 15/09/2021 - 18:48

Nu va suparati, cine e baiatu asta? Cand urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat?

Raspunde
Clujemn 15/09/2021 - 21:20

Stai ca mârlanul la VIP ,normal sa nu știi ce înseamnă party la cj

Raspunde
Andrei 16/09/2021 - 11:31

E plin de petreceri da nu pentru oricine :)) esti slab oricum

Raspunde

Comenteaza