Moșul oferă daruri neobișnuite anul acesta. Ideea inediată a unui bărbat din Gherla

by Oana Spiru

Moșul a adus cadouri adaptate pandemiei anul acesta, la Gherla. 

Conform Gherlainfo.ro, acesta s-a plimbat printre tarabe și a oferit celor întâlniți în cale cel mai căutat produs al anului 2020: masca de protecție împotriva Covid. Darul neobișnuit nu a fost refuzat de nimeni, iar unii chiar l-au abordat pe Moș, să primească și ei. Pentru că, nu-i așa, o mască în plus nu strică niciodată.

Motivul pentru care Moșul a făcut acest gest surprinzător are și o poveste în spate. El a explicat  că în urmă cu câteva seri, a mers până la un chioșc, fără să-și mai pună masca antivirus.

Pe drum s-a întâlnit cu un echipaj de poliție, care i-a cerut să se legitimeze. Omul a refuzat și spune că a fost chiar încătușat. În cele din urmă, s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

După această întâmplare, deși consideră că a fost un abuz și spune că va contesta amenda, omul s-a hotârăt să dea un exemplu și altora, să nu pățească ca el. A cumpărat măști și le-a împărțit gratuit. „Am ajuns să nea dea Moșul măști”, a spus o femeie. „Astea au trecere mai multă decât dulciurile acum”, a spus o altă femeie din piață.

„1.500 de lei costă o mască!”, a atras atenția Moșul prin piață. El a fost grijuliu față de copiii mici, iar cei întâlniți pe drum au primit bomboane.

foto:gherlainfo.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza