Monica Costin, fost director de îngrijiri medicale al Spitalului Județean, s-a stins din viață

by Cristina Mihaila

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat că fostul director de îngrijiri medicale a unității, Monica Costin, s-a stins din viață în această dimineață. Monica Costin s-a aflat la conducerea spitalului timp de 16 ani, între 2002 și 2018, dar potrivit colegilor în ultimii ani a avut grave probleme de sănătate.

”Cu profundă durere, ne luăm rămas bun de la Monica Luminița Costin, fost director de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, între anii 2002-2018. Colega noastră s-a stins din viață în urma unei suferințe îndelungate, purtate cu demnitate și curaj.

În timpul carierei sale îndelungate în spital, s-a asigurat mereu ca pacienții spitalului să primească, pe lângă servicii medicale performante, empatie și grija de care aveau nevoie.

Noi – colegii săi, alături de generațiile de asistenți medicali pe care i-a pregătit, îi vom fi recunoscători pentru modelul de profesionalism și colegialitate de care a dat dovadă”, a transmis condcuerea spitalului, alături de mesajul de condoleanțe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza