Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui într-o serie de live-uri, duminică, la Prima TV

by Oana Spiru

Mircea Dinescu va încânta telespectatorii Prima TV cu tradiții de Paște două live-uri de la Port Cultural Cetate unde îi va avea invitați pe cunoscutul folclorist Grigore Leșe, pe jurnalistul Radu Banciu și naista Oana Lianu. Două transmisiuni în direct, una de la ora 10.30 până la ora 11.00, unde telespectatorii vor urmări pregătirile și preambulul transmisiei de la ora 13.00 unde Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui de la Portul Cultural Cetate, în noua emisiune Poezie și delicatețuri.

Într-un loc plin de istorie, la malul Dunării, Mircea Dinescu va invita telespectatorii să i se alăture într-o poveste a gusturilor și a vechilor rețete boierești. Mielul la proțap, umplut cu mirodenii, gătit în stilul evului mediu, va asigura felul principal cu care poetul îi va îndestula pe oaspeții săi: Grigore Leșe, Radu Banciu și pe prințesa naiului, Oana Lianu. Și pentru că Dunărea este aproape se vor găti și scoici cu orez și legume, pentru toți cei prezenți. De pe masa pregătită de Mircea Dinescu nu vor lipsi și vinurile roșii din soiurile autohtone.

Tradiții, voie bună, cântece lăutărești și o bogăție a preparatelor culinare pascale asezonate cu povești ale invitaților, toate acestea în Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, de la ora 13.00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza