Ministrul Educației și Cercetării, apel la calm pentru părinți, elevi, studenți și cadre didactice: „exclud varianta înghețării anului scolar”

by admin

Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, face un apel la calm pentru toți profesorii, părinții și elevii. Monica Anisie exclude varianta înghețării anului școlar, deşi vicepremierul Raluca Turcan a declarat că se ia în considerarea înghețarea anului școlar.

Ministrul Educației și Cercetării susține că specialiști din minister lucrează la variantele de urmat, care vor fi făcute publice la momentul în care se va lua o decizie.

„La acest moment, specialiștii din Ministerul Educației nu iau în calcul, exclud varianta înghețării anului scolar. Trebuie precizat că toate variantele sunt în strânsă legătură cu evoluția situației grele în care se află România. Toate aceste scenarii pe care le lucrăm în Ministerul Educației le vom dezbate cu toți partenerii. Fac un apel la calm pentru părinți, elevi, studenți, cadre didactice. Îi rog să stea în casă și să continue învățarea de acasă. (…)Nu pot face public niciunul dintre scenarii până când nu există din partea specialiștilor o decizie. Când va exista le vom prezenta public.”, a declarat Monica Anisie, pentru hotnews.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza