Mesaj dur al lui Alin Tișe pentru unii membri PNL: Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

by admin

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a formulat pe pagina sa de facebook un mesaj extrem la adresa unora din colegii săi pe care îi acuză de “ciolaniadă” și îi invită să părăsească partidul și să lase locul profesioniștilor.

“Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică.Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod.Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă!Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție ca rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL”,

a scris Alin Tișe pe pagina sa de facebook.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

invers verigel 22/12/2020 - 22:22

Autocritica ce bate câmpii în oglinda lojei dă partid face ca urarea “Jó napot kívánok PSD” să aducă ecoul “Jó éjszakát PNL” tradus în argóu ?

Raspunde

Comenteaza