Membrii USR din Cluj și-au ales astăzi noua conducere a filialei județene. Voturile pentru funcția de președinte au fost câștigate de un tânăr avocat

by Cezar Leizeriuc

În urma alegerilor din aceste zile care au avut loc între membrii USR Cluj, rezultatele au decis ca Radu Chirilă să devină noul președinte, după o “luptă” la scor cu Cătălin Striblea. Tânărul avocat în vârstă de 32 de ani va fi și copreședinte al USR-PLUS Cluj, alături de liderul PLUS Cluj, Sergiu Hossu.

“Radu Chirilă este noul președinte al USR Cluj. Doar noi doi am fost în competiție, scorul a fost de undeva la 110 la 87, ceva de genul, destul de apropiat. Eu am primit un mandat în Biroul Județean al USR Cluj, am rămas într-unul din forurile de conducere”, a declarat Cătălin Sălăgean pentru Ziua de Cluj.

Radu Chirilă, în vârstă de 32 de ani, este de profesie jurist, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este membru în Baroul Cluj. Acesta a candidat la Camera Deputaților, în 6 decembrie, din partea USR-PLUS Cluj, dar nu a reușit să intre în Parlamentul României.

În Biroul Județean al USR Cluj au mai intrat George Trif, fostul președinte al USR Cluj-Napoca, Alexandra Oană, fostul senator Mihai Goțiu, care va fi și vicepreședinte al filialei județene și Elena Muscă, care este consilier județean.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Marcel 10/02/2021 - 10:49

Numa mie mi se pare ciudata poza asta ? Parca mana aia nu prea are ce cauta acolo intr-o poza oficiala.

Raspunde

Comenteaza