Măsuri de prevenție a coronavirusului la Cluj. Spitalul Clinic Județean, investiție de 6 milioane lei

by admin

Managerul Spitalul Județean Cluj, Petru Șuscă a dezvăluit la Servus, Cluj cât de complicată este situația legată de coronavirus.

Conform Managerul Spitalul Județean Cluj, Petru Șuscă, dacă Spitalul de Boli Infecțioase nu va mai face față, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca va fi pregătit pentru a sprijini cu tot ceea ce se poate.

„Nu există niciun caz de coronavirus la nivelul României, cu atât mai mult, la spitalul Clinic Județean din Cluj-Napoca. În ceea ce ne privește pe noi, am încercat să suplimentăm cantitatea de dezinfectanți, de material sanitare, medicamente, pe care urmează să le achiziționăm. Am alocat din venitul propriu aproximativ 6 milioane de lei pentru asemenea achiziții. Spitalul Județean este pregătit pentru asemenea cazuri și am început de astăzi să sprijinim cu tot ceea ce putem. Am identificat și un spațiu unde să încercăm să venim în întâmpinarea colegilor de la infecțioase. Să sperăm că nu va fi cazul. Având în vedere că în Italia sunt peste 1.500.000 de români care lucrează, probabil, cât de curând, va ajunge și la noi. Îndemn pe toată lumea la calm și să încercăm să fim cât mai realiști”, spune Petru Șusca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza