Marius Saizu, corespondentul știrilor FOCUS, singurul jurnalist român prezent la conferința de presă a lui Volodimir Zelensky la împlinirea a doi ani de la începutul războiului

by Oana Spiru

Marius Saizu, corespondentul știrilor FOCUS de la Prima TV a fost singurul jurnalist român prezent la conferința de presă a președintelui Volodimir Zelensky la împlinirea a doi ani de la începutul războiului.

Transnistria va cere anexarea la Federația Rusă, consideră președintele ucrainean, Volodimir Zelenski. Liderul de la Kiev a dat acel răspuns la întrebarea adresată de corespondentul Prima TV, Saizu Nichi-Marius, prezent la conferința de presă din capitala Ucrainei. Zelenskyi a mai spus că țara sa depinde de ajutorul militar din Occident și este încrezător că se va aproba în Congresul Statelor Unite.

„În primul rând, suntem în război. Suntem în război cu Federația Rusă, în al doilea rând. În al treilea rând, Moldova nu ne-a abordat cu astfel de solicitări. Și în al patrulea rând, nu sunt sigur că săptămâna viitoare transnistrienii, sau oricine se va reuni acolo, vor recurge la acest pas. Nu sunt sigur de acest lucru din informațiile pe care le am.”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza